25 mei 2018

Hoe kan je Mora snacks het beste bereiden?

Een Mora-snack bereid je met liefde. Daar zijn we het allemaal mee eens. Maak je hem nu klaar in je oven of in je friteuse? Laat die keuzestress achterwege. Met 4 simpele vragen, ontdek je de perfecte bereidingswijze voor jouw favoriete snacks!

Snacks bereiden in de oven

Hou jij niet van gesmos? Laat die friteuse gewoon aan de kant staan. Het Mora Ovengamma bereid je gewoon in de oven (vandaar heet het ook Ovengamma, duh!). Bitterballen, Kaasballetjes of Ovenfrikandellen? Al deze snacks worden lekker knapperig op jouw bakplaat.

Ga je het liefst voor verfijne hapjes? Daar zijn onze Ovensnacks ideaal voor! De Fun Mix bereid je 10 minuten in de oven en ondertussen werk je aan die presentatie. Zo scoor je sowieso 10 op 10 als gastvrouw of – heer.

Snacks bereiden in de friteuse

Brengt de geur van frituurvet jou in hogere sferen? Goed nieuws, want onze snacks zijn voorbestemd voor jouw friteuse. Jij vormt gegarandeerd een match met onze minifrikandellen, Carerro of Kipfinger. Wacht ongeduldig tot ze bovendrijven.

Heb jij altijd een reuzehonger? Dan past ons uitgebreide gamma aan snacks voor je friteuse het beste bij jou. Sito®gold, Viandel, Rundvleeskroket, … het water loopt je ongetwijfeld nu al in de mond!

Conclusie

Je kan de Mora snacks bereiden op verschillende manieren: in de oven of in je friteuse. Het is gewoon een kwestie van jouw stijl. Het Ovengamma van Mora bevat onder andere Kaasballetjes, Frikandellen, Bitterbalen en de Fun Mix! Maar als je liever die friteuse bovenhaalt, staan er voor jou nog andere verrassingen te wachten. Hoe je onze snacks ook bereidt, geniet er van!

Ook interessant

19 March 2019
Mmmmm, pittige snacks. Eventjes helemaal in vuur en vlam staan en jezelf dan voorbereiden op de volg...
01 March 2019
Welk Crispy Chick'n type ben jij? Ben je altijd vroeg uit de veren en ga je met de kippen op stok? O...
21 February 2019
Een kakelverse nieuwe snack van Mora
Als je nog een reden zocht om vanavond naar de frituur te gaan: hier is-ie … Je favoriete nieuwe sna...
01 February 2019
Overal ter wereld vieren mensen Carnaval. Soms uitbundig en pittig, zoals in Rio De Janeiro. En soms...