Ingrediëntenlijst
Water, 25% Noordzeegarnalen, paneermeel (tarwebloem, water, gist, zout), doorhaalmiddel (water, glucosestroop, witte basterdsuiker (suiker, invertsuikerstroop), tarwebloem, dextrose, stabilisator: E466, zout, tarwe-eiwit), tarwebloem, roomboter, plantaardige oliën (palm, raap), kaas, bouillon (water, visbouillon (mossel, kreeft, kabeljauw, maltodextrine, groenteconcentraten (wortel, tomaat), zout, plantaardige oliën (zonnebloem, raapzaad), gistextract, aroma's (bevat vis, melk), peper-extract, suiker, azijn, witte wijn, gehydrolyseerd soja-eiwit, vispoeder, kleurstoffen: E150d en paprika-extract, verdikkingsmiddel: E415, uipoeder, glucosestroop, conserveermiddel: E202, lavas, glucosestroop, zetmeel, ui, rundergelatine, kreeftenpasta (gehard palmvet, tarwemeel, kreeftenextract, zout, natuurlijke aroma's, kleurstof: paprika-extract), verdikkingsmiddel: E464, melkeiwitten, zout, stabilisatoren: E340, E331 en E551, specerij, kleurstof: caroteen.
Kan sporen van pinda's bevatten.
"E"-nummers zijn door de EU goedgekeurde hulpstoffen.
Kan sporen van pinda's bevatten.
"E"-nummers zijn door de EU goedgekeurde hulpstoffen.
Allergenen
Z = Zonder, M = Met, K = Kan sporen bevatten
glutenbevattende granen | M |
tarwe | M |
rogge | Z |
gerst | Z |
haver | Z |
spelt | Z |
khorasantarwe | Z |
schaaldieren | M |
ei | Z |
vis | M |
pinda's | K |
soja | M |
melk | M |
noten | Z |
amandelen | Z |
hazelnoten | Z |
walnoten | Z |
cashewnoten | Z |
pecannoten | Z |
paranoten | Z |
pistachenoten | Z |
macadamianoten | Z |
selderij | Z |
mosterd | Z |
sesam | Z |
sulfiet (E220 - E228) | Z |
lupine | Z |
weekdieren | M |
Bereidingswijzen
Bakken in oven
1. Verwarm de heteluchtoven op 220°C.
2. Plaats de bevroren kroketten op een ovenrooster.
Gebruik geen bakpapier of ovenschaal voor het beste bakresultaat en plaats een opvangplaat onderin de oven, zodat de oven schoon blijft.
3. Plaats het rooster in het midden van de oven en verwarm de kroketten in 13-15 min. Afhankelijk van de oven kan de bereidingstijd variëren.
4. Haal de kroketten uit de oven en laat ze minimaal 2 minuten rusten voor de beste krokantheid.
Niet geschikt voor frituurbereiding
2. Plaats de bevroren kroketten op een ovenrooster.
Gebruik geen bakpapier of ovenschaal voor het beste bakresultaat en plaats een opvangplaat onderin de oven, zodat de oven schoon blijft.
3. Plaats het rooster in het midden van de oven en verwarm de kroketten in 13-15 min. Afhankelijk van de oven kan de bereidingstijd variëren.
4. Haal de kroketten uit de oven en laat ze minimaal 2 minuten rusten voor de beste krokantheid.
Niet geschikt voor frituurbereiding
Airfryer
9 - 10 min. | 200°C
Airfryer voorverwarmen.
Maximale hoeveelheid: bodem mandje bedekt.
Bereidingswijze is gebaseerd op een Philips Airfryer XL
Airfryer voorverwarmen.
Maximale hoeveelheid: bodem mandje bedekt.
Bereidingswijze is gebaseerd op een Philips Airfryer XL
Voedingswaarden
per 100g onbereid product | per portie (60 gram) | |
---|---|---|
Energie | 930 kJ | 558 kJ |
222 kcal | 133 kcal | |
Eiwitten | 9.4 gram | 5.6 gram |
Koolhydraten | 24 gram | 14.4 gram |
Waarvan suikers | 1.2 gram | 0.7 gram |
Vetten | 9.7 gram | 5.8 gram |
Waarvan verzadigde vetzuren | 5.3 gram | 3.2 gram |
Zout | 1.3 gram | 0.78 gram |