Ingrediëntenlijst
Water, paneermeel (tarwebloem, zout, gist), 18% Goudse kaas (melk, zout, zuursel, stremsel, conserveermiddel: E251, kleurstof: annatto), doorhaalmiddel (water, glucosestroop, witte basterdsuiker (suiker, invertsuikerstroop), tarwebloem, dextrose, stabilisator: E466, zout, tarwe-eiwit), plantaardige oliën (palm, raapzaad), tarwebloem, aardappelzetmeel, zout, verdikkingsmiddelen: E407, E410, E412, E415, E464, emulgatoren: E339, E450, E451, natuurlijk aroma, maltodextrine.

Kan sporen van pinda bevatten.
"E"-nummers zijn door de EU goedgekeurde hulpstoffen.
Allergenen
Z = Zonder, M = Met, K = Kan sporen bevatten
glutenbevattende granenM
tarweM
roggeZ
gerstZ
haverZ
speltZ
khorasantarweZ
schaaldierenZ
eiZ
visZ
pinda'sK
sojaZ
melkM
notenZ
amandelenZ
hazelnotenZ
walnotenZ
cashewnotenZ
pecannotenZ
paranotenZ
pistachenotenZ
macadamianotenZ
selderijZ
mosterdZ
sesamZ
sulfiet (E220 - E228)Z
lupineZ
weekdierenZ
Bereidingswijzen
Bakken in oven
1 Verwarm de heteluchtoven voor op 220°C.
2 Plaats de bevroren kaasballetjes op een ovenrooster. Gebruik geen bakpapier of ovenschaal voor het beste bakresultaat en plaats een opvangplaat onderin de oven, zodat de oven schoon blijft.
3 Plaats het rooster in het midden van de oven en verwarm de hapjes in 8-10 min. Afhankelijk van de oven kan de bereidingstijd variëren.
4 Haal de kaasballetjes uit de oven en laat ze minimaal 2 minuten rusten voor de beste krokantheid.

Niet geschikt voor frituurbereiding
Airfryer
Ca. 7 min. | 200°C
Airfryer voorverwarmen.
Maximale hoeveelheid: bodem mandje bedekt.
Bereidingswijze is gebaseerd op een Philips Airfryer XL.
Voedingswaarden
per 100g onbereid productper portie (20 gram)
Energie1224 kJ245 kJ
294 kcal59 kcal
Eiwitten8.1 gram1.6 gram
Koolhydraten21 gram4.2 gram
Waarvan suikers0.9 gram0.2 gram
Vetten20 gram4 gram
Waarvan verzadigde vetzuren9.3 gram1.9 gram
Zout1.6 gram0.32 gram

Bewaaradvies

In de koelkast
48 uur
In de diepvries bij -18°C
ten minste houdbaar tot einde: zie verpakking

Product niet in de verpakking ontdooien.
Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.