Ingrediëntenlijst
Rundvlees Bitterbal: water, rundvlees 25%*, paneermeel (tarwebloem, volkoren tarwemeel, zonnebloemolie, water, zout, gist), tarwebloem, plantaardige oliën (palm, raap, zonnebloem), roomboter (melk), zout, rundergelatine, natuurlijk aroma, groentepoeder (knoflook, ui, peterselie), glucosestroop, suiker, invertsuikerstroop, kruiden en specerijen, dextrose, verdikkingsmiddel: E466, tarwe-eiwit, suikerstroop, kleurstof: E150c. *komt overeen met 17% gekookt rundvlees.
Kipnugget: kippenvlees 52%, water, paneermeel (tarwebloem, water, gist, zout), plantaardige oliën (palm, raap), meel (rijste, tarwe), zout, dextrine, gemodificeerd maïszetmeel, dextrose, rijsmiddelen: E450 en E500, suiker, stabilisator: xanthaangom, specerij-extract, citroensap, zwarte peper.
Deze kipnuggets zijn bereid met het beste kippenvlees. Ondanks onze kwaliteitszorg is het echter mogelijk dat zich nog een botje in het product bevindt.
Goudse Kaasballetje: water, paneermeel (tarwebloem, zout, gist), 20% Goudse kaas (melk, zout, zuursel, stremsel, conserveermiddel: E251, kleurstof: annatto), doorhaalmiddel (water, gedroogde glucosestroop, witte basterdsuiker (suiker, invertsuikerstroop), tarwebloem, dextrose, stabilisator: E466, zout, tarwe-eiwit), maïszetmeel, plantaardige oliën (palm, raap), gemodificeerd maïszetmeel, zout, aardappelzetmeel, verdikkingsmiddel: E464, stabilisatoren: E339, E450 en E451. Gehaktballetje: mechanisch gesepareerd kippenvlees 30%, rundvlees 25%, kippencollageen, water, plantaardige oliën (palm, raap), paneermeel (tarwebloem, water, gist, zout), tarwegluten, tarwebloem, natuurlijk aroma (bevat selderij), kruiden en specerijen, soja-eiwitconcentraat, zout, maltodextrine, emulgatoren: E451 en E452, stabilisator: E450, uipoeder, voedingszuren: citroenzuur en ascorbinezuur, kleurstof: E150c.

Kan sporen van pinda en ei bevatten.
"E"-nummers zijn door de EU goedgekeurde hulpstoffen.
Allergenen
Z = Zonder, M = Met, K = Kan sporen bevatten
glutenbevattende granenM
tarweM
roggeZ
gerstZ
haverZ
speltZ
khorasantarweZ
schaaldierenZ
eiK
visZ
pinda'sK
sojaM
melkM
notenZ
amandelenZ
hazelnotenZ
walnotenZ
cashewnotenZ
pecannotenZ
paranotenZ
pistachenotenZ
macadamianotenZ
selderijM
mosterdZ
sesamZ
sulfiet (E220 - E228)Z
lupineZ
weekdierenZ
Bereidingswijzen
Bakken in oven
1. Verwarm de oven voor: hetelucht 220°C.
2. Plaats de bevroren hapjes op een ovenrooster.
Gebruik geen bakpapier of ovenschaal voor het beste bakresultaat en plaats een opvangplaat onderin de oven, zodat de oven schoon blijft.
3. Plaats het rooster in het midden van de oven en verwarm de hapjes in 9-10 min. Afhankelijk van de oven kan de bereidingstijd variëren.
4. Haal de hapjes uit de oven en laat ze minimaal 2 minuten rusten voor de beste krokantheid.
Niet geschikt voor friteuse!
Airfryer
Ca. 7 min. | 200°C
Airfryer voorverwarmen.
Maximale hoeveelheid: bodem mandje bedekt.
Voedingswaarden
per 100g onbereid productper portie (82 gram)
Energie1023 kJ839 kJ
245 kcal201 kcal
Eiwitten12 gram9.8 gram
Koolhydraten17 gram13.9 gram
Waarvan suikers0.9 gram0.7 gram
Vetten14 gram11.5 gram
Waarvan verzadigde vetzuren6 gram4.9 gram
6 gram4.9 gram

Bewaaradvies

In de koelkast
48 uur
In de diepvries bij -18°C
ten minste houdbaar tot einde: zie verpakking

Product niet in de verpakking ontdooien.
Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.