Ingrediënten

  • 8 st Ad van Geloven Croquette Garnaal Meester (18x80g)
  • 400g Gegrilde groenten (mix)
  • 20ml olijfolie
  • 40g pesto alla Toscane
  • 120g roomkaas
  • 4 st sneetjes brood voor bruschetta, geroosterd
  • 80g feta, in blokjes
  • 40g peterseliepluksel, gefrituurd
  • 2st citroen, in partjes

Bereidingswijze

  1. Marineer de bevroren gegrilde groenten (mix) met de olijfolie en de Toscaanse pesto, bewaar op +3° C.
  2. Smeer de roomkaas op de sneetjes brood, verdeel nu de blokjes fetakaas.
  3. Beleg verder met de gegrilde groenten en bak in een voorverwarmde oven gedurende een 5-tal minuten op 180° C.
  4. Bak de Ad van Geloven Meester Garnaalkroketten in een friteuse en laat even uitlekken op een papiertje keukenrol.
  5. Leg de gegrilde toast op een bord, leg bovenop de garnaalkroketten.
  6. Garneer met de gefrituurde peterselie en de citroen.
  7. Tip: Maak van dit gerecht een winterse versie, door stukjes gestoofd witloof toe te voegen aan de gegrilde groenten.

Ook interessant

Bekijk de video van dit recept hier!      Porties: 4, Bereidingstijd: 45 minuten  
Bekijk de video van dit recept hier!   Porties: 4, Bereidingstijd: 30 minuten  
Bekijk de video van dit recept hier!