Ingrediëntenlijst
- 8 st Ad van Geloven Croquette Garnaal Meester (18x80g)
- 400g Gegrilde groenten (mix)
- 20ml olijfolie
- 40g pesto alla Toscane
- 120g roomkaas
- 4 st sneetjes brood voor bruschetta, geroosterd
- 80g feta, in blokjes
- 40g peterseliepluksel, gefrituurd
- 2st citroen, in partjes
Bereiding
- Marineer de bevroren gegrilde groenten (mix) met de olijfolie en de Toscaanse pesto, bewaar op +3° C.
- Smeer de roomkaas op de sneetjes brood, verdeel nu de blokjes fetakaas.
- Beleg verder met de gegrilde groenten en bak in een voorverwarmde oven gedurende een 5-tal minuten op 180° C.
- Bak de Ad van Geloven Meester Garnaalkroketten in een friteuse en laat even uitlekken op een papiertje keukenrol.
- Leg de gegrilde toast op een bord, leg bovenop de garnaalkroketten.
- Garneer met de gefrituurde peterselie en de citroen.
- Tip: Maak van dit gerecht een winterse versie, door stukjes gestoofd witloof toe te voegen aan de gegrilde groenten.
Ook interessant
Bekijk de video van dit recept hier!
Porties: 4, Bereidingstijd: 45 minuten
Bekijk de video van dit recept hier!
Porties: 4, Bereidingstijd: 30 minuten