Inspiratie

Garnaal- kroketten en Bruschetta van gegrilde groenten

Mora - Recept - Bruschetta garnaalkroketten

Ingrediëntenlijst

8 stuks Mora Oven & Airfryer Garnaalkroketten (2 doosjes)
400g gegrilde groenten (mix) (diepvries)
20ml olijfolie
40g pesto alla Toscane
120g roomkaas
4 sneetjes brood voor Bruschetta, geroosterd
80g feta, in blokjes
40g peterseliepluksel, gefrituurd
2st citroen, in partjes

Bereiding

1
Marineer de bevroren gegrilde groenten (mix) met de olijfolie en de Toscaanse pesto, bewaar op +3° C.
2
Smeer de roomkaas op de sneetjes brood, verdeel nu de blokjes fetakaas.
3
Beleg verder met de gegrilde groenten en bak in een voorverwarmde oven gedurende een 5-tal minuten op 180° C.
4
Bereid de Mora Oven & Airfryer Garnaalkroketten volgens het bereidingsadvies op de verpakking.
5
Leg de gegrilde toast op een bord, leg bovenop de Garnaalkroketten.
6
Garneer met de gefrituurde peterselie en de citroen.
7
Tip: Maak van dit gerecht een winterse versie, door stukjes gestoofd witloof toe te voegen aan de gegrilde groenten.