Alles over Cora en Flora

Alles over Cora en Flora 

Na een lange zoektocht is het dan eindelijk zover, Cora heeft haar opvolgster gevonden. En niet zomaar haar opvolgster, het is Flora haar bloedeigen nichtje. Ze zat dus gewoon aan haar eigen keukentafel!

Flora wist het al vroeg, wat wil je ook met zo’n tante. Als ze mocht blijven logeren liep ze in haar pyjama altijd even naar de kapstok om die heerlijke geur uit Cora’s witte werkjas op te snuiven. “Die geur die ze altijd meenam… heeeeerlijk.” Ook zette ze dan altijd even het Mora hoedje van haar tante op.

Naar de cafetaria op de hoek

Flora kan zich ook nog herinneren dat ze vaak met haar tante een snackje ging eten bij de cafetaria op de hoek. Haar tante nam steevast een heerlijk Mora kroketje terwijl Flora het liefst een Kipkorn at. Het was er ook altijd feest en haar tante maakte haar ook altijd zo aan het lachen, zo’n tante had echt niemand.

Samen snackjes oppeuzelen

Als ze ging logeren mocht ze ook vaak wat langer opblijven dan thuis, zo gezellig. Haar tante bakte dan snackjes, die ze dan samen op de bank gezellig oppeuzelde. Ze kan zich nog goed herinneren dat haar tante vaak langs kwam op Tv. Die ene keer in die prachtige oranje jurk weet ze nog het best, toen was ze zo apetrots. Ze wist het eigenlijk al heel vroeg, dat wil ik later ook!