09 januari 2020

Mora en De Vegetarische Slager: Eindelijk lekker veggie snacken

Steeds meer mensen vragen om vegetarische snacks. In de frituur én in de winkel. Iets waar we bij Mora heel graag bij willen helpen. Alleen: kunnen we veggie snacks maken die net zo lekker zijn als de originele snacks? Het antwoord komt van De Vegetarische Slager zélf: 

“Wij willen snacks op de markt brengen die smaken zoals ze horen te smaken voor vleesliefhebbers, flexitariërs en vegetariërs.”, legt oprichter Jaap Korteweg uit.  

De lancering van soortgelijke snacks in Nederland was al een groot succes. En dat is niet enkel te danken aan onze snacks-pertise, maar ook aan het uitzonderlijke vakmanschap van De Vegetarische Slager, die al langer geliefd is in vegetarische middens.  

“We hebben al een groot assortiment vlees- en visvervangers op de markt gebracht,” gaat Korteweg verder, “maar door de samenwerking met een snackautoriteit als Mora kunnen we vegetarisch snacken nu nog lekkerder én toegankelijker maken.” 

Het bijzondere aan de iconische snacks in vegetarische uitvoering is de manier waarop het origineel wordt benaderd.  

Wij zijn samen met De Vegetarische Slager echt op zoek gegaan naar een manier om vegetarische snacks te maken die van textuur en smaak zo hard mogelijk lijken op het origineel. Of we daarin geslaagd zijn? Wij vinden van wel! 

Probeer bij je volgende frituur- of winkelbezoek eens de vegetarische Kipkorn®vegetarische bitterballenvegetarische draadjesvleesch kroket of vegetarische frikandel! Laat ons zéker weten wat je ervan vindt. Wist je dat de vegetarische Kipkorn® óók geschikt is voor vegans? Eindelijk heerlijke frituursnacks voor iedereen! 

Lees ook

14 oktober 2020
Le Boucher Végétarien et Mora ont de nouveau uni leurs forces pour rendre les snacks végétariens encore plus savoureux et plus accessibles.
13 oktober 2020
De Vegetarische Slager en Mora sloegen de handen opnieuw in elkaar om vegetarisch snacken nóg lekkerder en toegankelijker te maken.
04 februari 2020
Nous y revoilà. La Saint-Valentin. Du romantisme, des couples qui font tout leur possible pour montrer qu'ils ne sont pas complètement lassés l