Ingrediëntenlijst
Water, kippenvlees 25% (waarvan mechanisch gesepareerd kippenvlees 20%), plantaardige olie (palm, raap), paneermeel (tarwebloem, water, gist, zout), bloem (tarwe, rogge), kippencollageen, soja-eiwit concentraat, aroma (melk, ei, tarwe, selderij), zout, weipoeder (melk), emulgatoren: E450, E451 en E452, tarwezetmeel, rijsmiddelen: E450, E500, smaakversterkers: E621, E627 en E631, tarwegluten, melkeiwit.
Deze Kipfingers® zijn bereid met het beste kippenvlees. Ondanks onze kwaliteitszorg is het echter mogelijk dat zich nog een botje in het product bevindt.
Kan sporen van pinda bevatten.
"E"-nummers zijn door de EU goedgekeurde hulpstoffen.
Deze Kipfingers® zijn bereid met het beste kippenvlees. Ondanks onze kwaliteitszorg is het echter mogelijk dat zich nog een botje in het product bevindt.
Kan sporen van pinda bevatten.
"E"-nummers zijn door de EU goedgekeurde hulpstoffen.
Allergenen
Z = Zonder, M = Met, K = Kan sporen bevatten
glutenbevattende granen | M |
tarwe | M |
rogge | M |
gerst | Z |
haver | Z |
spelt | Z |
khorasantarwe | Z |
schaaldieren | Z |
ei | M |
vis | Z |
pinda's | K |
soja | M |
melk | M |
noten | Z |
amandelen | Z |
hazelnoten | Z |
walnoten | Z |
cashewnoten | Z |
pecannoten | Z |
paranoten | Z |
pistachenoten | Z |
macadamianoten | Z |
selderij | M |
mosterd | Z |
sesam | Z |
sulfiet (E220 - E228) | Z |
lupine | Z |
weekdieren | Z |
Bereidingswijzen
Bakken in oven
8 min. | 250°C
Bevroren: 8 minuten.
Oven of grill voorverwarmen en product regelmatig keren.
De genoemde tijden zijn gemiddelden. Daarom adviseren wij u de exacte bereidingstijd even uit te proberen.
Bevroren: 8 minuten.
Oven of grill voorverwarmen en product regelmatig keren.
De genoemde tijden zijn gemiddelden. Daarom adviseren wij u de exacte bereidingstijd even uit te proberen.
Frituren
1¼ min. | 180°C.
Bevroren: 1¼ minuten.
Maximaal 20 stuks tegelijk frituren.
Let op: de genoemde maximum bereidingstijd en baktemperatuur niet overschrijden.
De genoemde tijden zijn gemiddelden. Daarom adviseren wij u de exacte bereidingstijd even uit te proberen.
Bevroren: 1¼ minuten.
Maximaal 20 stuks tegelijk frituren.
Let op: de genoemde maximum bereidingstijd en baktemperatuur niet overschrijden.
De genoemde tijden zijn gemiddelden. Daarom adviseren wij u de exacte bereidingstijd even uit te proberen.
Airfryer
5 min. | 200°C
Bevroren: 5 minuten.
Maximale hoeveelheid: bodem mandje bedekt.
Airfryer voorverwarmen.
De genoemde tijden zijn gemiddelden. Daarom adviseren wij u de exacte bereidingstijd even uit te proberen.
Bevroren: 5 minuten.
Maximale hoeveelheid: bodem mandje bedekt.
Airfryer voorverwarmen.
De genoemde tijden zijn gemiddelden. Daarom adviseren wij u de exacte bereidingstijd even uit te proberen.
Voedingswaarden
per 100g onbereid product | per portie (79 gram) | |
---|---|---|
Energie | 1070 kJ | 846 kJ |
260 kcal | 206 kcal | |
Vetten | 15 gram | 11.9 gram |
waarvan verzadigde vetzuren | 7.5 gram | 6 gram |
Koolhydraten | 19 gram | 15.1 gram |
waarvan suikers | 2 gram | 1.6 gram |
Vezels | 0.5 gram | 0.4 gram |
Eiwitten | 11 gram | 8.7 gram |
Zout | 1.8 gram | 1.43 gram |