Ingrediëntenlijst
Water, rundvlees 14%*, tarwebloem, paneermeel (tarwebloem, volkoren tarwemeel, zout, gist, zonnebloemolie), plantaardige oliën (palm, raap, zonnebloem), kippenei-eiwit, natuurlijk aroma (selderij), zout, rundergelatine, groenten (ui, knoflook), getextureerd tarwe-eiwit (tarwe-eiwit, tarwegluten, tarwebloem, kleurstof: E150d), tarwezetmeel, dextrose, specerijen, verdikkingsmiddel: guarpitmeel, kruiden, emulgatoren: lecithine, E450 en E452. * komt overeen met 10% gekookt rundvlees.

"E"-nummers zijn door de EU goedgekeurde hulpstoffen.
Lactose-vrije receptuur.
Allergenen
Z = Zonder, M = Met, K = Kan sporen bevatten
glutenbevattende granenM
tarweM
roggeZ
gerstZ
haverZ
speltZ
khorasantarweZ
schaaldierenZ
eiM
visZ
pinda'sZ
sojaZ
melkZ
notenZ
amandelenZ
hazelnotenZ
walnotenZ
cashewnotenZ
pecannotenZ
paranotenZ
pistachenotenZ
macadamianotenZ
selderijM
mosterdZ
sesamZ
sulfiet (E220 - E228)Z
lupineZ
weekdierenZ
Bereidingswijzen
Bakken in oven
Heteluchtoven (220°C) 11-13 min.
Bevroren: 11-13 minuten.
Heteluchtoven voorverwarmen en product regelmatig keren.

De genoemde tijden zijn gemiddelden. Daarom adviseren wij u de exacte bereidingstijd even uit te proberen.
Frituren
Friteuse (175°C) 5 1/2 min.
Bevroren: 5 1/2 minuten.
Maximaal 4 stuks tegelijk frituren.

De genoemden tijden zijn gemiddelden. Daarom adviseren wij u de exacte bereidingstijd even uit te proberen.
Airfryer
Airfryer (200°C) 11 min.
Bevroren: 11 minuten.
Maximaal 4 stuks tegelijk bereiden.
Airfryer voorverwarmen.

De genoemde tijden zijn gemiddelden. Daarom adviseren wij u de exacte bereidingstijd even uit te proberen.
Voedingswaarden
per 100g onbereid productper portie (70 gram)
Energie937 kJ656 kJ
225 kcal157 kcal
Eiwitten7.7 gram5.4 gram
Koolhydraten18 gram13 gram
Waarvan suikers0.3 gram0.2 gram
Vetten13 gram9.1 gram
Waarvan verzadigde vetzuren5.2 gram3.6 gram
Zout1.2 gram0.84 gram

Bewaaradvies

In de koelkast
48 uur
In de diepvries bij -18°C
ten minste houdbaar tot einde: zie verpakking

Product niet in de verpakking ontdooien.
Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.