Ingrediëntenlijst
- 4 st Mora oven Kaaskroketten (1 doosje)
- 160g Gegrilde Aubergines (diepvries)
- 240g Gegrilde Courgettes (diepvries)
- 80g Groentemengeling Brunoise
- 1 sjalot, gesnipperd
- 1 komkommer
- 20g kappertjes, uitgelekt
- Peterselie, gehakt
- Honing mosterd dressing
- Zout en peper van de molen
- 1/2 st ijsbergsla, grof gesneden
- Rode kerstomaat, tros met steeltje
- 1 citroen, in partjes
Bereiding
- Haal de gegrilde aubergines en courgettes uit de verpakking en laat ze ontdooien.
- Snij de grillgroenten in fijne brunoise en meng met de brunoisemengeling.
- Voeg nu de sjalot, komkommer, kappertjes, peterselie en de honing mosterd dressing toe en vermeng, kruid bij naar eigen wens met zout en peper.
- Verdeel de Mora Oven Kaaskroket over de bakplaten, verwarm de oven voor, bak de Oven Kaaskroket gedurende 15 minuten op 180° C.
- Maak van de salade kleine torentjes ( dezelfde diameter als van de oven kaaskroket ), schik op de borden, leg bovenop de gebakken Oven Kaaskroket en garneer verder met de ijsbergsla, kerstomaat en citroen partjes.
- Tip: Ander sausje voor de salade? Meng yoghurt met limoensap en zestes van limoen.
Ook interessant
Bekijk de video van dit recept hier!
Porties: 4, Bereidingstijd: 45 minuten
Bekijk de video van dit recept hier!
Porties: 4, Bereidingstijd: 30 minuten