Ingrediënten

  • 4 st Mora oven Kaaskroketten (1 doosje)
  • 160g Gegrilde Aubergines (diepvries)
  • 240g Gegrilde Courgettes (diepvries)
  • 80g Groentemengeling Brunoise
  • 1 sjalot, gesnipperd
  • 1 komkommer
  • 20g kappertjes, uitgelekt
  • Peterselie, gehakt
  • Honing mosterd dressing
  • Zout en peper van de molen
  • 1/2 st ijsbergsla, grof gesneden
  • Rode kerstomaat, tros met steeltje
  • 1 citroen, in partjes

Bereidingswijze

  1. Haal de gegrilde aubergines en courgettes uit de verpakking en laat ze ontdooien.
  2. Snij de grillgroenten in fijne brunoise en meng met de brunoisemengeling.
  3. Voeg nu de sjalot, komkommer, kappertjes, peterselie en de honing mosterd dressing toe en vermeng, kruid bij naar eigen wens met zout en peper.
  4. Verdeel de Mora Oven Kaaskroket over de bakplaten, verwarm de oven voor, bak de Oven Kaaskroket gedurende 15 minuten op 180° C.
  5. Maak van de salade kleine torentjes ( dezelfde diameter als van de oven kaaskroket ), schik op de borden, leg bovenop de gebakken Oven Kaaskroket en garneer verder met de ijsbergsla, kerstomaat en citroen partjes.
  6. Tip: Ander sausje voor de salade? Meng yoghurt met limoensap en zestes van limoen.

Ook interessant

Bekijk de video van dit recept hier!      Porties: 4, Bereidingstijd: 45 minuten  
Bekijk de video van dit recept hier!     Porties: 4, Bereidingstijd: 30 minuten  
Bekijk de video van dit recept hier!