Overslaan en naar de inhoud gaan
Inspiratie

Frikandello Tonnato

Met het Mora Snack Menu zet je tijdens de feestdagen een 4-tal heerlijke snackgerechten op tafel. Het 2e gerecht van het Mora Snack Menu is de ‘Frikandello Tonnato’: een dungesneden frikandel met daarop een heerlijk mengsel van tonijn, ansjovis, kappertjes en mayonaise.

Utensils icoon 4 porties
Clock icoon 10 minutes
Frikandello Tonnato

Ingrediëntenlijst

175 g tonijn uit blik, uitgelekt
3 ansjovisfilets
1 potje kappertjes
1 potje mayonaise
Rucola
Eetbare bloemen
Peper en zout

Bereiding

1
Bereid 4 frikandellen volgens het bereidingsadvies op de verpakking
2
Doe tonijn, ansjovis, kappertjes en mayonaise in een blender en meng tot een gladde tonnato-saus. Breng op smaak met peper en zout
3
Snijd de frikandellen in de lengte in dunne plakken en leg op borden
4
Lepel de tonnato-saus eroverheen
5
Garneer met rucola, kappertjes en eetbare bloemen
Delen