De vergeten snack is back!

De vergeten snack is back!
De Vergeten Snacks zijn helemaal back!

Muziekgenres, mode, haarstijlen… Alles komt ooit weer helemaal terug in de mode. En dat is met frituursnacks niet anders. Wij brengen een aantal Vergeten Snacks helemaal terug van nooit weggeweest! Zo weet je alvast wat je bij je volgende frituurbezoekje kan bestellen.

Terug naar de tijd van de Taco Bocado®

Van Speedy Gonzales tot Carlos Santana: Mexico was jarenlang alomtegenwoordig in onze popcultuur. Vandaag is vooral de Mexicaanse keuken helemaal hip. En da’s volledig terecht: pittig, malse stukjes kip, lekker veel groenten… Je vindt het allemaal binnenin het krokante korstje van de Taco Bocado®.

We love the Lucifer®

Sommige fenomenen verdwijnen nooit helemaal uit de mode, maar blijven wat onder de radar. Zoals fluo trainingspakken, tribal tattoos en… de Lucifer®! Al jaren een cult-favoriet van de échte snackliefhebbers, Ben je fan van de Kipkorn® maar wil je toch een beetje meer vuur in de relatie met je frituur? De Lucifer® zet je helemaal in vuur en vlam met z’n rode kop.

Go retro met de Ragoezi®

Een stevige hap met een rijkelijk romige vulling. Een onweerstaanbare ragout met ham, kip en groenten in een ongelofelijk krokante korst. Dat klinkt als een gerechtje uit grootmoeders keuken, toch? Maar niks is minder waar.

De Ragoezi is dé allerhipste Vergeten Snack die jou een unieke smaakbeleving bezorgt.

Toon je Vergeten Foto’s en win!

Ga niet alleen in je frituur “terug in de tijd”. Breng ook jouw retro-look eens helemaal back. Ga op zoek naar jouw Vergeten Foto’s uit 90s of geef jezelf een 90s makeover. Deel die prachtige plaatjes op onze Facebookpagina en misschien win jij wel 1 van de 10 Polaroid-sets.