15 november 2019

De 2 belangrijkste survivaltips voor Kerst

Het is weer zover. Van het ene kerstdiner naar het andere hossen. Dezelfde opmerkingen van elk jaar aanhoren. En opnieuw die zatte nonkel, die natte kus van de bomma en de foute kerstcadeaus overleven. Maar dit jaar wordt het anders. Toch als je deze 2 survival tips gebruikt.

1. Speel Mora's Kerstbingo en alles wordt plezant!

Je zal zelfs uitkijken naar de stomste opmerkingen!

Hoe werkt het?

  1. ? Download HIER Mora's Kerstbingo ?
  2. Print enkele exemplaren uit en neem ze mee naar het feest.
  3. Deel ze uit aan je partner(s) in crime. Speel samen (stiekem) bingo.
  4. Kruis elke opmerking die je hoort aan. Wie het eerst een volle rij heeft (horizontaal, verticaal of diagonaal) of een volle kaart, wint.
  5. De winnaar wordt na de feesten getrakteerd door de verliezer(s) op een gezellig avondje met Mora-snacks.

2. Zorg dat er Mora-aperitiefhapjes geserveerd worden!

Een kerstfeest zonder Mora-snacks is als een kerstboom zonder kerstversiering. As boring as hell. Geef de feesten dus wat meer ballen.

Hoe? Door Mora-aperitiefhapjes te suggereren of ze zelf te serveren. Dan ben je zeker dat je iets lekkers krijgt. Want met die probeersels van de bomma weet je maar nooit. Wat argumentatie nodig om de rest te overtuigen?

  • Awel, Mora-aperitiefhapjes lust iedereen.
  • Ze bestaan in verschillende varianten. Keuze genoeg dus.
  • Ze zijn makkelijk en snel te maken. Je hoeft er niet lang voor in de keuken te staan. Eindelijk tijd om eens bij te babbelen. Belangrijk voor het samenhorigheidsgevoel, toch?
  • En vooral, ze lukken altijd. Het zijn dé ultieme ingrediënten voor geslaagde feesten. Ideaal om te scoren!

Kijk voor meer snelle en makkelijke aperitiefhapjes of serveersuggesties op Mora.be

Prettige (f)ee(s)tdagen!

Lees ook

12 mei 2022
Muziekgenres, mode, haarstijlen… Alles komt ooit weer helemaal terug in de mode. En dat is met frituursnacks niet anders. Wij brengen een aantal Vergeten Snacks helemaal terug van nooit weggeweest! Zo weet je alvast wat je bij je volgende frituurbezoekje kan bestellen.
13 oktober 2020
De Vegetarische Slager en Mora sloegen de handen opnieuw in elkaar om vegetarisch snacken nóg lekkerder en toegankelijker te maken.
09 januari 2020
Steeds meer mensen vragen om vegetarische snacks. In de frituur én in de winkel. Iets waar we bij Mora heel graag bij willen helpen.