Ingrediëntenlijst
Kippenvlees (kipfilet) 52%, water, paneermeel (tarwebloem, water, gist, zout), plantaardige oliën (palm, raap), meel (rijst, tarwe), zout, dextrine, gemodificeerd maïszetmeel, dextrose, rijsmiddelen: E450 en E500, suiker, stabilisator: xanthaangom, specerij-extract, citroensap, zwarte peper.

Kan sporen van ei bevatten.
"E"-nummers zijn door de EU goedgekeurde hulpstoffen.
Deze kipnuggets zijn bereid met het beste kippenvlees. Ondanks onze kwaliteitszorg is het echter mogelijk dat zich nog een botje in het product bevindt.
Allergenen
Z = Zonder, M = Met, K = Kan sporen bevatten
glutenbevattende granenM
tarweM
roggeZ
gerstZ
haverZ
speltZ
khorasantarweZ
schaaldierenZ
eiK
visZ
pinda'sZ
sojaZ
melkZ
notenZ
amandelenZ
hazelnotenZ
walnotenZ
cashewnotenZ
pecannotenZ
paranotenZ
pistachenotenZ
macadamianotenZ
selderijZ
mosterdZ
sesamZ
sulfiet (E220 - E228)Z
lupineZ
weekdierenZ
Bereidingswijzen
Bakken in oven
1 Verwarm de heteluchtoven voor op hetelucht 220°C.
2 Plaats de bevroren kipnuggets op een ovenrooster. Gebruik geen bakpapier of ovenschaal voor het beste bakresultaat en plaats een opvangplaat onderin de oven zodat de oven schoon blijft.
3 Plaats het rooster in het midden van de oven en verwarm de kipnuggets in 9-11 min. Afhankelijk van de oven kan de bereidingstijd variëren.
4. Haal de kipnuggets uit de oven en laat ze minimaal 2 minuten rusten voor de beste krokantheid.

Niet geschikt voor frituurbereiding
Airfryer
Ca. 7 min. | 200°C
Airfryer voorverwarmen.
Maximale hoeveelheid: bodem mandje bedekt.
Voedingswaarden
per 100g onbereid productper portie (20 gram)
Energie848 kJ170 kJ
202 kcal40 kcal
Eiwitten15 gram3 gram
Koolhydraten15 gram3 gram
Waarvan suikers0.7 gram0.1 gram
Vetten9 gram1.8 gram
Waarvan verzadigde vetzuren2.7 gram0.5 gram
Zout1.7 gram0.33 gram

Bewaaradvies

In de koelkast
48 uur
In de diepvries bij -18°C
ten minste houdbaar tot einde: zie verpakking

Product niet in de verpakking ontdooien.
Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.