Ingrediëntenlijst
Water, 20% Emmentaler kaas (melk), paneermeel (tarwebloem, zout, gist), doorhaalmiddel (water, glucosestroop, witte basterdsuiker (suiker, invertsuikerstroop), tarwebloem, dextrose, stabilisator: E466, zout, tarwe-eiwit), zetmeel (maïs, aardappel), plantaardige oliën (palm, raap), gemodificeerd maïszetmeel, zout, aardappelzetmeel, specerijen, verdikkingsmiddel: E464, stabilisatoren: E339, E450 en E451.

Kan sporen van pinda bevatten.
"E"-nummers zijn door de EU goedgekeurde hulpstoffen.
Allergenen
Z = Zonder, M = Met, K = Kan sporen bevatten
glutenbevattende granenM
tarweM
roggeZ
gerstZ
haverZ
speltZ
khorasantarweZ
schaaldierenZ
eiZ
visZ
pinda'sK
sojaZ
melkM
notenZ
amandelenZ
hazelnotenZ
walnotenZ
cashewnotenZ
pecannotenZ
paranotenZ
pistachenotenZ
macadamianotenZ
selderijZ
mosterdZ
sesamZ
sulfiet (E220 - E228)Z
lupineZ
weekdierenZ
Bereidingswijzen
Bakken in oven
1. Verwarm de heteluchtoven op 220°C.
2. Plaats de bevroren kroketten op een ovenrooster.
Gebruik geen bakpapier of ovenschaal voor het beste bakresultaat en plaats een opvangplaat onderin de oven, zodat de oven schoon blijft.
3. Plaats het rooster in het midden van de oven en verwarm de kroketten in 13-15 min. Afhankelijk van de oven kan de bereidingstijd variëren.
4. Haal de kroketten uit de oven en laat ze minimaal 2 minuten rusten voor de beste krokantheid.
Niet geschikt voor frituurbereiding
Airfryer
Ca. 12 min. | 200°C
Airfryer voorverwarmen.
Maximale hoeveelheid: bodem mandje bedekt.
Voedingswaarden
per 100g onbereid productper portie (70 gram)
Energie1178 kJ825 kJ
282 kcal197 kcal
Eiwitten9 gram6.3 gram
Koolhydraten25 gram18 gram
Waarvan suikers1 gram0.7 gram
Vetten16 gram11 gram
Waarvan verzadigde vetzuren8 gram5.6 gram
Zout1.6 gram1.1 gram

Bewaaradvies

In de koelkast
48 uur
In de diepvries bij -18°C
ten minste houdbaar tot einde: zie verpakking

Product niet in de verpakking ontdooien.
Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.