16 september 2019

Septemberstress? Niet met deze smaakvolle suggesties

Bah, daar is die septemberstress weer. De files zijn terug van nooit echt weggeweest, jengelende schoolkinderen overal en de hitte is geen excuus meer om te blijven plakken aan de waterkoeler op het werk. Of aan de toog ná het werk.

Als het nu ook nog koud en nat wordt, is er helemaal geen ontsnappen meer aan dat herfstdipje. Of wel? Misschien helpen onze smaakvolle suggesties?

Fris buiten, maar zo lekker warm vanbinnen

Wanneer de temperatuur buiten iets lager zakt dan je lief is, bestaat er niets beter dan zelf weer op temperatuur komen met warme ovenhapjes. Onze Feuilletés of mini Soufflés verwarmen je van binnenuit!

Gezelsnackspelletjes

Hoe ze in het hoge noorden de donkere dagen overleven? Door gezellig samen te zijn met vrienden en familie. En dat moet heus niet in de tuin of op een terras. Je kan met het hele gezin binnenblijven zónder voor de tv te hangen.

Met het spannende kaartspel Codenames moet je als een echte spion verbanden leggen tussen woorden. Terwijl je dat doet, kan je best je grijze massa een extra boost geven met de most wanted snacks uit het assortiment, zoals de mini’s Kipfingers®.

Machi Koro is dan weer een Japans dobbelspel dat razendsnel aan populariteit wint. Met je dobbelsteen probeer je een stad te stichten waar je zelf de burgemeester van wordt. Maar je tegenspelers hebben het op je rijk gevulde schatkist gemunt! Om helemaal in de (Oosterse) sfeer te komen, raden wij de net zo rijk gevulde Mini Loempia’s Apéro aan.

Liever iets klassieker? Carcassonne is al jaren immens populair. Het spelbord bouw je in de loop van het spel helemaal zelf, door tegels te leggen, met wegen en gebouwen erop. Een klassieke portie Mini’s Rundvlees bitterballen of één van onze Mini’s Funmixen erbij en je bouwt zo een geweldig gezelsnackspelletjesfeest rond de tafel!

Geef méér kleur aan de herfst

Ja, natuurlijk zijn herfstkleuren mooi en gezellig … Maar Mora brengt nog veel meer kleur op je bord. Een lekkere loempia en de Crispy Chick’n strips fleuren elke maaltijd of snack op. Maar je kan nog véél verder gaan. Midden-Amerika-ver, zelfs! Probeer de kleurrijke Panamese Kipkorn®-salade maar eens.

Netflix & Fun Mix

Zijn de kids in bed gekropen of hebben je vrienden andere plannen? Dan is het tijd voor een beetje me-time. Netflix lanceert niet voor niets in de maand september een heel nieuw aanbod aan films en series. Verlekker je al maar op het veelbelovende The Politician of The I-land, om maar iets te noemen. En op de Oven & Airfryer Fun mix of de Oven & Airfryer Kaaskroket waar je tijdens het avondje bingewatchen van smult.

Meer moet dat soms toch niet zijn? Want ja … Less is Mora, natuurlijk.

Lees ook

12 mei 2022
Muziekgenres, mode, haarstijlen… Alles komt ooit weer helemaal terug in de mode. En dat is met frituursnacks niet anders. Wij brengen een aantal Vergeten Snacks helemaal terug van nooit weggeweest! Zo weet je alvast wat je bij je volgende frituurbezoekje kan bestellen.
13 oktober 2020
De Vegetarische Slager en Mora sloegen de handen opnieuw in elkaar om vegetarisch snacken nóg lekkerder en toegankelijker te maken.
09 januari 2020
Steeds meer mensen vragen om vegetarische snacks. In de frituur én in de winkel. Iets waar we bij Mora heel graag bij willen helpen.