Ingredients
Sojastructuur (water, soja-eiwit, getextureerd soja-eiwit), cornflakes 10%, (maïs, gerstemoutextract, suiker, zout), paneermeel (bevat tarwe), palmolie, water, raapzaadolie, tarwebloem, zonnebloemolie, erwteneiwit, tarwe-eiwit, tarwevezel, rijsteiwit, verdikkingsmiddel: methylcellulose, zout, natuurlijk aroma, glucosestroop, ui, knoflook, suiker, gehydrolyseerd plantaardig eiwit (bevat tarwe), specerijen, dextrose, stabilisator: E466, invertsuikerstroop, kruid, suikerstroop, kleurstof E150c.

"E"-nummers zijn door de EU goedgekeurde hulpstoffen.
Allergens
Z = Zonder, M = Met, K = Kan sporen bevatten
glutenbevattende granenM
tarweM
roggeZ
gerstM
haverZ
speltZ
khorasantarweZ
schaaldierenZ
eiZ
visZ
pinda'sZ
sojaM
melkZ
notenZ
amandelenZ
hazelnotenZ
walnotenZ
cashewnotenZ
pecannotenZ
paranotenZ
pistachenotenZ
macadamianotenZ
selderijZ
mosterdZ
sesamZ
sulfiet (E220 - E228)Z
lupineZ
weekdierenZ
Preparation types
Bakken in oven
1 Verwarm de heteluchtoven voor op 220°C.
2 Plaats de bevroren Kipkorn® op een ovenrooster. Gebruik geen bakpapier of ovenschaal voor het beste bakresultaat en plaats een opvangplaat onderin de oven zodat de oven schoon blijft.
3 Plaats het rooster in het midden van de oven en verwarm de Kipkorn® in 9-11 minuten. Afhankelijk van de oven kan de bereidingstijd variëren.
4 Haal de Kipkorn® uit de oven en laat ze minimaal 2 minuten rusten voor de beste krokantheid.

Niet geschikt voor frituurbereiding!
Airfryer
Ca. 7 min. | 200°C
Airfryer voorverwarmen.
Maximale hoeveelheid: bodem mandje bedekt.
Bereidingswijze is gebaseerd op een Philips Airfryer XL.
Nutrients
per 100g onbereid productper portie (60 gram)
Energie1169 kJ701 kJ
281 kcal169 kcal
Eiwitten8.6 gram5.2 gram
Koolhydraten21 gram13 gram
waarvan suikers1.7 gram1 gram
Vetten17 gram10 gram
waarvan verzadigde vetzuren6 gram3.6 gram
Vezels4.5 gram2.7 gram
Zout1.9 gram1.1 gram