Ingredients
Water, paneermeel (tarwe), tarwebloem, vegetarisch draadjesvleesch 8% (water, vrije uitloopkippenei-eiwitpoeder, kleurstof: E150d), palmolie, zonnebloemolie, volkorentarwebloem, raapzaadolie, roomboter (melk), natuurlijk aroma (bevat selderij), gemodificeerd zetmeel, zout, lactose, glucosestroop, suiker, invertsuikerstroop, verdikkingsmiddelen: agar-agar, E466, ui, knoflook, melkeiwitten, dextrose, specerijen (o.a. peper <1%), kruiden (o.a. peterselie <1%), tarwe-eiwit.

Kan sporen van pinda bevatten.
"E"-nummers zijn door de EU goedgekeurde hulpstoffen.
Zonder kunstmatige geur- en smaakstoffen.
Allergens
Z = Zonder, M = Met, K = Kan sporen bevatten
glutenbevattende granenM
tarweM
roggeZ
gerstZ
haverZ
speltZ
khorasantarweZ
schaaldierenZ
eiM
visZ
pinda'sK
sojaZ
melkM
notenZ
amandelenZ
hazelnotenZ
walnotenZ
cashewnotenZ
pecannotenZ
paranotenZ
pistachenotenZ
macadamianotenZ
selderijM
mosterdZ
sesamZ
sulfiet (E220 - E228)Z
lupineZ
weekdierenZ
Preparation types
Bakken in oven
1 Verwarm de heteluchtoven voor op 220°C.
2 Plaats de bevroren kroketten op een ovenrooster. Gebruik geen bakpapier of ovenschaal voor het beste bakresultaat en plaats een opvangplaat onderin de oven zodat de oven schoon blijft.
3 Plaats het rooster in het midden van de oven en verwarm de kroketten in 17-19 minuten. Afhankelijk van de oven kan de bereidingstijd variëren.
4 Haal de kroketten uit de oven en laat ze minimaal 2 minuten rusten voor de beste krokantheid.

Niet geschikt voor frituurbereiding
Airfryer
Ca. 13 min. | 200°C
Airfryer voorverwarmen.
Maximale hoeveelheid: bodem mandje bedekt.
Bereidingswijze is gebaseerd op een Philips Airfryer XL.
Nutrients
per 100g onbereid productper portie (75 gram)
Energie1010 kJ754 kJ
241 kcal181 kcal
Eiwitten4.7 gram3.5 gram
Koolhydraten21 gram16 gram
waarvan suikers1.2 gram0.9 gram
Vetten15 gram11 gram
waarvan verzadigde vetzuren5.2 gram3.9 gram
Vezels3.7 gram2.8 gram
Zout1 gram0.75 gram