Ingrediëntenlijst
Varkensvlees 24%, mechanisch gesepareerd kippenvlees 24%, varkensvet, water, paneermeel (tarwebloem, water, gist, zout), varkenscollageen, ui, plantaardige oliën (palm, raap), pikanto mix (ui, kruiden en specerijen, knoflook, zout, natuurlijk aroma, glucosestroop, paprika, soja-eiwit, prei, zetmeel, maltodextrine, selderij, zonnebloemolie), zout, natuurlijk aroma, dextrose, ketjap (melasse, water, sojasaus (water, sojabonen, tarwe, zout), zout, natuurazijn, salmiaczout), sambal (rode pepers, zout), rozemarijnextract, conserveermiddel: E250.

Kan sporen van ei en melk bevatten.

"E"-nummers zijn door de EU goedgekeurde hulpstoffen.

Vetgedrukte ingrediënten kunnen een allergische reactie veroorzaken bij mensen die hiervoor overgevoelig zijn.
Allergenen
Z = Zonder, M = Met, K = Kan sporen bevatten
glutenbevattende granenM
tarweM
roggeZ
gerstZ
haverZ
speltZ
khorasantarweZ
schaaldierenZ
eiK
visZ
pinda'sZ
sojaM
melkK
notenZ
amandelenZ
hazelnotenZ
walnotenZ
cashewnotenZ
pecannotenZ
paranotenZ
pistachenotenZ
macadamianotenZ
selderijM
mosterdZ
sesamZ
sulfiet (E220 - E228)Z
lupineZ
weekdierenZ
Bereidingswijzen
Bakken in oven
Heteluchtoven (250°C):
Baktijden: ontdooid ± 12 minuten, bevroren ± 20 minuten.

De genoemde maximum bereidingstijd en baktemperatuur niet overschrijden.
Frituren
Friteuse: verhit het vet of olie tot 175°C.
Baktijden: ontdooid ± 3-4 minuten.

De genoemde maximum bereidingstijd en baktemperatuur niet overschrijden.
Bakken op de bakplaat
Baktijden: ontdooid ± 10-15 minuten, bevroren ± 15-20 minuten.
Regelmatig keren.

De genoemde maximum bereidingstijd en baktemperatuur niet overschrijden.
Voedingswaarden
per 100g onbereid productper portie (120 gram)
Energie1160 kJ1392 kJ
280 kcal336 kcal
Eiwitten12 gram14.4 gram
Koolhydraten7.5 gram9 gram
Waarvan suikers2.7 gram3.2 gram
Vetten22 gram26.4 gram
Waarvan verzadigde vetzuren8 gram9.6 gram
Zout1.8 gram2.16 gram