Ingrediëntenlijst
Varkensvlees 24%, mechanisch gesepareerd kippenvlees 24%, varkensvet, water, paneermeel (tarwebloem, water, gist, zout), varkenscollageen, ui, plantaardige oliën (palm, raap), pikanto mix (ui, kruiden en specerijen, knoflook, zout, natuurlijk aroma, glucosestroop, paprika, soja-eiwit, prei, zetmeel, maltodextrine, selderij, zonnebloemolie), zout, natuurlijk aroma, dextrose, ketjap (melasse, water, sojasaus (water, sojabonen, tarwe, zout), zout, natuurazijn, salmiaczout), sambal (rode pepers, zout), rozemarijnextract, conserveermiddel: E250.
Kan sporen van ei en melk bevatten.
"E"-nummers zijn door de EU goedgekeurde hulpstoffen.
Vetgedrukte ingrediënten kunnen een allergische reactie veroorzaken bij mensen die hiervoor overgevoelig zijn.
Kan sporen van ei en melk bevatten.
"E"-nummers zijn door de EU goedgekeurde hulpstoffen.
Vetgedrukte ingrediënten kunnen een allergische reactie veroorzaken bij mensen die hiervoor overgevoelig zijn.
Allergenen
Z = Zonder, M = Met, K = Kan sporen bevatten
glutenbevattende granen | M |
tarwe | M |
rogge | Z |
gerst | Z |
haver | Z |
spelt | Z |
khorasantarwe | Z |
schaaldieren | Z |
ei | K |
vis | Z |
pinda's | Z |
soja | M |
melk | K |
noten | Z |
amandelen | Z |
hazelnoten | Z |
walnoten | Z |
cashewnoten | Z |
pecannoten | Z |
paranoten | Z |
pistachenoten | Z |
macadamianoten | Z |
selderij | M |
mosterd | Z |
sesam | Z |
sulfiet (E220 - E228) | Z |
lupine | Z |
weekdieren | Z |
Bereidingswijzen
Bakken in oven
Heteluchtoven (250°C):
Baktijden: ontdooid ± 12 minuten, bevroren ± 20 minuten.
De genoemde maximum bereidingstijd en baktemperatuur niet overschrijden.
Baktijden: ontdooid ± 12 minuten, bevroren ± 20 minuten.
De genoemde maximum bereidingstijd en baktemperatuur niet overschrijden.
Frituren
Friteuse: verhit het vet of olie tot 175°C.
Baktijden: ontdooid ± 3-4 minuten.
De genoemde maximum bereidingstijd en baktemperatuur niet overschrijden.
Baktijden: ontdooid ± 3-4 minuten.
De genoemde maximum bereidingstijd en baktemperatuur niet overschrijden.
Bakken op de bakplaat
Baktijden: ontdooid ± 10-15 minuten, bevroren ± 15-20 minuten.
Regelmatig keren.
De genoemde maximum bereidingstijd en baktemperatuur niet overschrijden.
Regelmatig keren.
De genoemde maximum bereidingstijd en baktemperatuur niet overschrijden.
Voedingswaarden
per 100g onbereid product | per portie (120 gram) | |
---|---|---|
Energie | 1160 kJ | 1392 kJ |
280 kcal | 336 kcal | |
Eiwitten | 12 gram | 14.4 gram |
Koolhydraten | 7.5 gram | 9 gram |
Waarvan suikers | 2.7 gram | 3.2 gram |
Vetten | 22 gram | 26.4 gram |
Waarvan verzadigde vetzuren | 8 gram | 9.6 gram |
Zout | 1.8 gram | 2.16 gram |