Ingrediëntenlijst

  • 10 st Mora Fishcorn® (20x110g)
  • 3kg Risotto Verde
  • 100g roomboter
  • 250g Prinsessen-mengeling, ontdooid
  • 20g kervelpluksels

Bereiding

  1. Ontdooi de Risotto Verde volgens de tip.
  2. Verwarm even door in een koekenpan en voeg de roomboter en de prinsessen-mengeling toe.
  3. Bak de Mora Fishcorn® in een voorverwarmde oven, gedurende 8 minuten op 230° C.
  4. Schep de risotto in de borden, schik de Fishcorn® op de risotto.
  5. Garneer met wat kervel alvorens te serveren.
  6. tip voor het ontdooien van de risotto: Doe de diepgevroren risotto in een schotel en sluit luchtdicht af. Verwarm je Combisteamer voor op 135°. Stel je Combisteamer vervolgens in op 125° met 10% stoom en zet de schotel er 5 minuten in. Doe er nog eens 5 minuten bij om warm te houden.