05 maart 2019

Consumententrends voor de toekomst

2019 belooft een boeiend jaar te worden waarin weer tal van nieuwe uitdagingen liggen. Wij pakten onze glazen bol erbij en zagen dat volgende trends hun opmars zullen maken.

1. TECHNOLOGISCHE SNUFJES

Anno 2019 ondergaat de wereld een technische revolutie en klanten verwachten dat frituristen daar in mee gaan. Met behulp van videoschermen, gepersonaliseerde muziek en verlichting aan tafel, connecties met de social media-profielen van de klanten,… krijgen zij snel het gevoel dat wij inspelen op deze nieuwe behoefte.

2. PERSOONLIJKE AANPAK

We gaan steeds vaker en nadrukkelijker op zoek naar een service die naadloos inspeelt op onze specifieke voorkeuren. Een aangepaste portie of een aanbod dat inspeelt op de persoonlijke wensen van bepaalde klanten, zorgt voor een nog grotere klanttevredenheid.

3. TOP-INGREDIËNTEN

Als we uit eten gaan, verwachten we kwaliteit op ons bord. Restaurants verkondigen terecht dat ze uitsluitend met bepaalde runderrassen en verantwoorde groentenkwekers werken dus waarom zouden wij niet communiceren over het feit dat we de beste aardappelsoorten gebruiken, met het beste frietvet werken en enkel de lekkerste ingrediënten in onze snacks verwerken?

4. OP ELK MOMENT VAN DE DAG

In de Aziatische grootsteden worden hoofdzakelijk appartementen zonder keuken gebouwd, een tendens die tegenwoordig ook naar onze contreien overwaait: we koken niet meer zelf maar gaan uit eten of laten onze maaltijd aan huis leveren. Eten is een vorm van ontspanning geworden en we houden ons niet meer aan het klassieke stramien van drie maaltijden per dag. Het aanbieden van kleinere porties en/of verrassende tussendoor-snacks, speelt helemaal in op dit wijzigende eet-gedrag.

5. VERTROUWEN

In een wereld van regels, wetten en voorschriften, willen we af en toe uit de bol gaan en alleen maar onze zin doen. Een bezoekje aan de frituur hoort daar absoluut bij, zolang we maar vertrouwen hebben in de kwaliteit van de producten die we er bestellen en in de deskundigheid van de friturist.

Ook interessant

07 juni 2019
Hoera! Het festivalseizoen komt eraan. Dagen en nachten lang te weinig slapen, te weinig eten en vaak ook te veel drinken.
07 mei 2019
De finale van de Champions League komt eraan.
08 april 2019
Je  zaak  decoreren? Da’s een  (Paas)eitje 
Natuurlijk zorg je er in de eerste plaats voor dat je klanten naar je zaak blijven komen door elke bestelling met veel liefde en zorg te ba
05 maart 2019
2019 belooft een boeiend jaar te worden waarin weer tal van nieuwe uitdagingen liggen. Wij pakten onze glazen bol erbij en zagen dat volgende trends hun opmars zullen maken.
1. TECHNOLOGISCHE SNUFJES