Ingrediëntenlijst
Rundvlees Bitterbal ingrediënten: water, rundvlees 25%*, paneermeel (tarwebloem, volkoren tarwemeel, zonnebloemolie, water, zout, gist), tarwebloem, plantaardige oliën (palm, raap, zonnebloem), roomboter (melk), zout, rundergelatine, natuurlijk aroma, groentepoeder (knoflook, ui, peterselie), glucosestroop, suiker, invertsuikerstroop, kruiden en specerijen, dextrose, verdikkingsmiddel: E466, tarwe-eiwit, suikerstroop, kleurstof: E150c. *komt overeen met 17% gekookt rundvlees.
Kipnugget: kippenvlees 52%, water, paneermeel (tarwebloem, water, gist, zout), plantaardige oliën (palm, raap), meel (rijste, tarwe), zout, dextrine, gemodificeerd maïszetmeel, dextrose, rijsmiddelen: E450 en E500, suiker, stabilisator: xanthaangom, specerij-extract, citroensap, specerij.
Deze kipnuggets zijn bereid met het beste kippenvlees. Ondanks onze kwaliteitszorg is het echter mogelijk dat zich nog een botje in het product bevindt.
Kaasballetje ingrediënten: water, paneermeel (tarwebloem, zout, gist), 18% Goudse kaas (melk, zout, zuursel, stremsel, conserveermiddel: E251, kleurstof: annatto bixine), doorhaalmiddel (water, glucosestroop, witte basterdsuiker (suiker, invertsuikerstroop), tarwebloem, dextrose, stabilisator: E466, zout, tarwe-eiwit), plantaardige oliën (palm, raapzaad), tarwebloem, aardappelzetmeel, zout, verdikkingsmiddelen: E407, E410, E412, E415, E464, emulgatoren: E339, E450, E451, natuurlijk aroma, maltodextrine. Gehaktballetje ingrediënten: mechanisch gesepareerd kippenvlees 30%, rundvlees 25%, kippencollageen, water, plantaardige oliën (palm, raap), paneermeel (tarwebloem, water, gist, zout), tarwegluten, tarwebloem, natuurlijk aroma (bevat selderij), kruiden en specerijen, soja-eiwitconcentraat, zout, maltodextrine, emulgatoren: E451 en E452, stabilisator: E450, uipoeder, voedingszuren: citroenzuur en ascorbinezuur, kleurstof: E150c.

Kan sporen van pinda en ei bevatten.
"E"-nummers zijn door de EU goedgekeurde hulpstoffen.
Allergenen
Z = Zonder, M = Met, K = Kan sporen bevatten
glutenbevattende granenM
tarweM
roggeZ
gerstZ
haverZ
speltZ
khorasantarweZ
schaaldierenZ
eiK
visZ
pinda'sK
sojaM
melkM
notenZ
amandelenZ
hazelnotenZ
walnotenZ
cashewnotenZ
pecannotenZ
paranotenZ
pistachenotenZ
macadamianotenZ
selderijM
mosterdZ
sesamZ
sulfiet (E220 - E228)Z
lupineZ
weekdierenZ
Bereidingswijzen
Bakken in oven
1. Verwarm de oven voor: hetelucht 220°C.
2. Plaats de bevroren hapjes op een ovenrooster.
Gebruik geen bakpapier of ovenschaal voor het beste bakresultaat en plaats een opvangplaat onderin de oven, zodat de oven schoon blijft.
3. Plaats het rooster in het midden van de oven en verwarm de hapjes in 9-10 min. Afhankelijk van de oven kan de bereidingstijd variëren.
4. Haal de hapjes uit de oven en laat ze minimaal 2 minuten rusten voor de beste krokantheid.
Niet geschikt voor frituurbereiding
Airfryer
Ca. 7 min. | 200°C
Airfryer voorverwarmen.
Maximale hoeveelheid: bodem mandje bedekt.
Voedingswaarden
per 100g onbereid productper portie (82 gram)
Energie1037 kJ850 kJ
246 kcal202 kcal
Eiwitten10.3 gram8.4 gram
Koolhydraten19 gram15.6 gram
waarvan suikers0.9 gram0.7 gram
Vetten14.7 gram12.1 gram
waarvan verzadigde vetzuren5.8 gram4.8 gram
Vezels1 gram0.8 gram
Zout1.4 gram1.15 gram