Inspiratie

Oven & Airfryer Kaaskroket op rustiek brood met vijgen-chutney

Oven Kaaskroket op rustiek brood met vijgen chutney

Ingrediëntenlijst

2 doosjes Mora Oven & Airfryer Kaaskroketten 4 stuks
1/2 rustiek bruin brood
100 g boter
100 g vijgen-chutney
125 g gemengde sla met rucola
100 ml mosterdvinaigrette
50 g walnoten
100 g gedroogde tomaten op olie
1/4 bakje tuinkers

Bereiding

1
Neem een spuitzak en doe daar de vijgen-chutney in.
2
Doe wat mosterdvinaigrette over de gemengde sla.
3
Knip de tuinkers in een bakje.
4
Laat de zongedroogde tomaten uitlekken in een zeef.
5
Snijd het brood in dikke plakken van ± 2 cm.
6
Besmeer de sneetjes met boter en spuit er een slinger vijgen-chutney op.
7
Bereid de Oven & Airfryer Kaaskroketten zoals vermeld op de verpakking.
8
Serveertip: Leg een sneetje brood op een mooie houten plank en leg hierop 2 Oven & Airfryer Kaaskroketten, waarvan er één is doorgesneden. Garneer met gemengde sla, 3 stukjes tomaat, 2 stukjes walnoot en een toefje tuinkers.