Ingrediëntenlijst
47% varkensvlees, 32% gerookt spek, water, paneermeel (tarwebloem, zout, gist, kleurstoffen: paprika-extract, curcumine, specerij), plantaardige oliën (raap), bloem (tarwe), zout, maltodextrine, gemodificeerd zetmeel, varkensvet, soja-eiwitconcentraat, stabilisatoren: E450, E451, rookaroma, kruiden en specerijen (selderij), varkenscollageen, tarwe-eiwithydrolysaat, groentepoeder (knoflook, prei, ui), weipoeder (melk), smaakversterker: E621, aroma (soja, tarwe), verdikkingsmiddel: E415.
Kan sporen van vis bevatten.
"E"-nummers zijn door de EU goedgekeurde hulpstoffen.
Vetgedrukte ingrediënten kunnen een allergische reactie veroorzaken bij mensen die hiervoor overgevoelig zijn.
Kan sporen van vis bevatten.
"E"-nummers zijn door de EU goedgekeurde hulpstoffen.
Vetgedrukte ingrediënten kunnen een allergische reactie veroorzaken bij mensen die hiervoor overgevoelig zijn.
Allergenen
Z = Zonder, M = Met, K = Kan sporen bevatten
glutenbevattende granen | M |
tarwe | M |
rogge | Z |
gerst | Z |
haver | Z |
spelt | Z |
khorasantarwe | Z |
schaaldieren | Z |
ei | Z |
vis | K |
pinda's | Z |
soja | M |
melk | M |
noten | Z |
amandelen | Z |
hazelnoten | Z |
walnoten | Z |
cashewnoten | Z |
pecannoten | Z |
paranoten | Z |
pistachenoten | Z |
macadamianoten | Z |
selderij | M |
mosterd | Z |
sesam | Z |
sulfiet (E220 - E228) | Z |
lupine | Z |
weekdieren | Z |
Bereidingswijzen
Frituren
Friteuse: verhit olie of vet tot 175°C.
Baktijden: ontdooid ± 2 minuten, bevroren ± 4 minuten.
De genoemde maximum bereidingstijd en baktemperatuur niet overschrijden.
Baktijden: ontdooid ± 2 minuten, bevroren ± 4 minuten.
De genoemde maximum bereidingstijd en baktemperatuur niet overschrijden.
Voedingswaarden
per 100g onbereid product | per portie (105 gram) | |
---|---|---|
Energie | 1075 kJ | 1129 kJ |
258 kcal | 271 kcal | |
Eiwitten | 16 gram | 17 gram |
Koolhydraten | 13 gram | 14 gram |
Waarvan suikers | 2 gram | 2.1 gram |
Vetten | 16 gram | 17 gram |
Waarvan verzadigde vetzuren | 5.5 gram | 5.8 gram |
Zout | 2.6 gram | 2.7 gram |