Ingrediëntenlijst

  • 10 st Ad van Geloven Oven Loempia Vegetarisch (12x150g)
  • 250g Pépites van rode linzen en wortel
  • 25 ml Hoisinsaus
  • 400g wortelen sous vide
  • 150 ml citroensap
  • 100ml olijfolie
  • 10g bruine suiker
  • 30g pikante mosterd
  • 2g komijn poeder
  • 1g cayennepeper
  • 200g rucola, gewassen
  • 50g granaatappelpitten
  • 250g harde kaas, in blokjes
  • 100g lente-uitjes, gesnipperd
  • 20g pijnboompitten, geroosterd

Bereiding

  1. Verdeel de Ad van Geloven Oven Loempia Vegetarisch over de bakplaten en bak in een voorverwarmde oven gedurende 20 minuten op 240° C.
  2. Kook de Pépites gedurende 8 minuten in gezouten water en giet af. Spoel af met koud water en marineer met de Hoisinsaus.
  3. Giet de geraspte wortelen af, spoel af met koud water en laat goed uitlekken.
  4. Meng voor de dressing, het citroensap, olijfolie, bruine suiker, mosterd, komijn en de cayennepepper.
  5. Mix de dressing even, breng eventueel verder op smaak met een beetje zout.
  6. Vermeng de Pépites, wortelrasp, rucola, granaatappelpitten en de harde kaas, hussel door elkaar en overgiet met de dressing.
  7. Verdeel over serveerschalen en leg in het midden de Vegetarische Loempia, garneer met de lente-ui en de pijnboompitten.