Ingrediëntenlijst

  • 20st Ad van Geloven Oven Kaaskroketten (28x70g)
  • 400g Gegrilde Aubergines (diepvries)
  • 600g Gegrilde Courgettes (diepvries)
  • 200g Groentemengeling Brunoise
  • 50g sjalot, gesnipperd
  • 150g komkommerblokjes
  • 50g kappertjes, uitgelekt
  • 30g peterselie, gehakt
  • 150ml honing mosterd dressing
  • Zout en peper van de molen
  • 1/2st ijsbergsla, grof gesneden
  • 20st rode kerstomaat, tros met steeltje
  • 3st citroen, in partjes

Bereiding

  1. Haal de gegrilde aubergines en courgettes uit de verpakking en laat ze ontdooien.
  2. Snij de grillgroenten in fijne brunoise en meng met de brunoisemengeling.
  3. Voeg nu de sjalot, komkommer, kappertjes, peterselie en de honing mosterd dressing toe en vermeng, kruid bij naar eigen wens met zout en peper.
  4. Verdeel de Ad van Geloven Oven Kaaskroketten over de bakplaten, verwarm de oven voor, bak de Oven Kaaskroketten gedurende 15 minuten op 180° C.
  5. Maak van de salade kleine torentjes ( dezelfde diameter als van de oven kaaskroket ), schik op de borden, leg bovenop de gebakken Oven Kaaskroket en garneer verder met de ijsbergsla, kerstomaat en citroen partjes.
  6. Tip: Ander sausje voor de salade? Meng yoghurt met limoensap en zestes van limoen.