16 juni 2020

Ontdek de vegetarische snacks van Mora

Het is geen droom: de populairste Mora-snack, de Frikandel, heeft nu ook een vleesvrije variant van topkwaliteit! Én met een ongeëvenaarde smaak, dankzij de nauwe samenwerking met De Vegetarische Slager. Bovendien komen we meteen met nóg meer goed nieuws: ook de Vegetarische Draadjesvleesch Bitterballen, Vegetarische Draadjesvleesch Kroket en Vegetarische Kipkorn® zijn vanaf nu verkrijgbaar. Deze laatste is zelfs veganistisch! Geef de vegetariërs, flexitariërs én vleeseters onder je klanten eindelijk de kans om ook eens te genieten van onze heerlijke frituursnacks.

Vegetariërs vertrouwen op De Vegetarische Slager

Onze vegetarische snacks werden ontwikkeld in samenwerking met De Vegetarische Slager. Dat bedrijf is al jarenlang een vertrouwde en betrouwbare naam. Niet enkel bij vegetariërs, maar ook bij mensen die minder vlees willen eten zonder de textuur en smaak te moeten missen. De Vegetarische Slager is een kwaliteitslabel én een succesgarantie!

Ontdek hier het volledige gamma.

Lees ook

13 augustus 2020
Mora & De Vegetarische Slager slaan de handen ineen
Een kaassoufflé of een groentekroket. Meer viel er eigenlijk niet te kiezen voor wie vegetarisch wilde snacken.
11 augustus 2020
‘Zelfs klanten, die op wandelafstand wonen laten leveren‘
Een frituur in het Antwerpse neemt ons mee in hun ervaring met online bestellen en bezorging: ‘Tijdens de lockdown periode, kon je bij ons enkel on
22 juli 2020
We spraken eerder met Kasper Van Remoortere.
22 juli 2020
Huidig zijn er best al wat frituren actief met een online bestelplatform en/ of bezorgen.