25 oktober 2017

Frietjes aan huis geleverd

Durf de sprong te wagen en voel het positieve effect!

Bestel jij soms eten online? Millennials, dat zijn mensen tot 35, doen dat regelmatig. Daar vinden ze een groot aanbod pizza, kebab of sushi. Maar nog te weinig frietjes. Home delivery is dan ook dé trend voor 2017.

4 voordelen van home delivery

  • Wist je dat er nog een hele markt open ligt? Met levering aan huis spreek je niet alleen een nieuwe doelgroep aan, je speelt ook in op nieuwe momenten om frietjes te eten.
  • Home delivery hoeft trouwens niet per se alleen om frieten te gaan. Wat dacht je van frituursnacks als aperitiefhapje?
  • Speel ook in op de wensen van je klanten en bied partymixen online aan.
  • Frietjes worden net zo snel ingepakt en geleverd door een koerier als wanneer de consument die zelf afhaalt in je frituur en mee naar huis neemt. Bovendien bied je zo ook een extra service en onderscheid je je als frituur van je concurrenten.

Wat denken de klanten zelf?

Meer klanten én meer omzet! De frituren die al bezig zijn met home delivery zijn heel enthousiast. Ze bereiken namelijk een nieuwe markt. Mensen die normaal gezien pizza of iets anders zouden bestellen, kiezen nu voor frietjes.

Home delivery neemt dus geen bestaande klanten weg, maar zorgt voor extra klanten. En extra klanten betekent ook extra omzet.

Ook interessant

05 March 2019
2019 belooft een boeiend jaar te worden waarin weer tal van nieuwe uitdagingen liggen. Wij pakten onze glazen bol erbij en zagen dat volgende trends hun opmars zullen maken.
1. TECHNOLOGISCHE SNUFJES Anno 2019 ondergaat de wereld een technische revolutie en klanten ...
01 March 2019
Welk Crispy Chick'n type ben jij? Ben je altijd vroeg uit de veren en ga je met de kippen op stok? O...
01 February 2019
Overal ter wereld vieren mensen Carnaval. Soms uitbundig en pittig, zoals in Rio De Janeiro. En soms...
14 December 2018
Wees er als de kippen bij Op de Horecabeurs 2018 hebben we de Crispy Chick’n officieel voorgest...