11 juni 2020

De deuren van de Belgische horeca gaan weer open en die van het #Horecacomeback-platform sluiten.

Eindelijk mag de horeca de deuren opnieuw openen en gasten terug verwelkomen. Het zal nog niet helemaal zijn zoals voorheen, maar stapsgewijs gaan we de goede richting uit. 

66 dagen lang was het horeca-ondersteunend platform #Horecacomeback actief in België. Dit nooit eerder geziene initiatief heeft enorm veel positieve reacties teweeg gebracht, met het fantastische bedrag van 1.000.000€ als resultaat! Hoewel dit voor velen onder jullie slechts een duwtje in de rug is, heeft het initiatief wel de consument bewust gemaakt van de nood om de horecasector te steunen. Dit bedrag van 1 miljoen Euro benadrukt des te meer hoe nauw de horeca iedereen aan het hart ligt !

Gezien de heropstart van de Belgische horeca, sluiten de virtuele deuren van het horeca platform. Maar daar eindigt het niet ! Het platform zal de consumenten blijven stimuleren om de horeca te bezoeken door heel de zomer actief te communiceren via de Social Media kanalen van #Horecacomeback. Met meer dan 6.000 volgers wil het platform de horeca blijven steunen in de komende maanden.

Héél véél succes met de heropstart!

#strongertogether #horecacomeback

Lees ook

13 augustus 2020
Mora & De Vegetarische Slager slaan de handen ineen
Een kaassoufflé of een groentekroket. Meer viel er eigenlijk niet te kiezen voor wie vegetarisch wilde snacken.
11 augustus 2020
‘Zelfs klanten, die op wandelafstand wonen laten leveren‘
Een frituur in het Antwerpse neemt ons mee in hun ervaring met online bestellen en bezorging: ‘Tijdens de lockdown periode, kon je bij ons enkel on
22 juli 2020
We spraken eerder met Kasper Van Remoortere.
22 juli 2020
Huidig zijn er best al wat frituren actief met een online bestelplatform en/ of bezorgen.