14 december 2018

De Crispy Chick’n is er!

Wees er als de kippen bij

Op de Horecabeurs 2018 hebben we de Crispy Chick’n officieel voorgesteld. Misschien heb je zelf al geproefd van die heerlijke nieuwe snack? Wel, je kan ‘m nu ook in je aanbod opnemen.

Het klinkt misschien als haantjesgedrag, maar de Crispy Chick’n wordt ge-ga-ran-deerd een kakelend succes bij de liefhebbers van krokante kipsnacks. Onder dat krokante korstje zit namelijk 100% pure, malse kipfilet. Dat betekent zonder kunstmatige geur- kleur- en smaakstoffen. En mét een Beter Welzijn-label. De snacks komen in een handig en stijlvol doosje voor 3 Crispy Chick’n Strips, of in de overheerlijke Crispy Chick’n Burger.

Bestel ‘m bij je grossier!
 

Wil je de nieuwe topsnack aankondigen aan je klanten?

Er zijn koeltoogdisplays, wobblers en posters beschikbaar. En als je een beeldscherm in je zaak hebt, download dan dit leuke Crispy Chick’n filmpje op narrowcasting.mora.be.

Ook interessant

07 juni 2019
Hoera! Het festivalseizoen komt eraan. Dagen en nachten lang te weinig slapen, te weinig eten en vaak ook te veel drinken.
07 mei 2019
De finale van de Champions League komt eraan.
08 april 2019
Je  zaak  decoreren? Da’s een  (Paas)eitje 
Natuurlijk zorg je er in de eerste plaats voor dat je klanten naar je zaak blijven komen door elke bestelling met veel liefde en zorg te ba
05 maart 2019
2019 belooft een boeiend jaar te worden waarin weer tal van nieuwe uitdagingen liggen. Wij pakten onze glazen bol erbij en zagen dat volgende trends hun opmars zullen maken.
1. TECHNOLOGISCHE SNUFJES