12 oktober 2017

5 tips om je omzet te verhogen

Probeer ’t eens. Het werkt echt.

Bied smakelijke combinaties aan

Maak het je klant makkelijk. En verleid hem tot een grotere aankoop. Hoe? Bied een voordelige deal aan van eten en drinken. De combinatie van een frietje met een snack en een drankje doet het altijd goed.

Geef je klant het gevoel dat hij de juiste keuze maakt

Klanten zoeken bevestiging voor hun gedrag: laat zien welke producten goed verkopen, of als je hebt meegedaan met een wedstrijd. Ook goed om weten: klanten komen sneller binnen als er al andere klanten binnen staan.

Twitter je klanten naar je toe

Maak gebruik van sociale media: met een Twitteraccount van je zaak kan je korte berichtjes sturen naar je volgers. En hen zo op de hoogte houden van acties en kortingen. Ook slim: als je zaak dicht bij een school is kan je speciale acties voor studenten opzetten. Wie weet delen ze jouw boodschap wel?

Laat je klanten reclame maken voor jou

Wel eens nagedacht waarom winkels tassen uitdelen? Juist, om de gratis reclame. Doe de bestelling van de klant dus in een winkeltas met je naam op. Of stop er een servetje bij met je logo. 

Bied borrelhapjes voor bedrijven aan

Steeds meer bedrijven organiseren in de namiddag een aperitiefmoment. Speel hier op in door borrelsnacks te verkopen. Maak reclame hiervoor op de website en in je zaak.

Ook interessant

05 March 2019
2019 belooft een boeiend jaar te worden waarin weer tal van nieuwe uitdagingen liggen. Wij pakten onze glazen bol erbij en zagen dat volgende trends hun opmars zullen maken.
1. TECHNOLOGISCHE SNUFJES Anno 2019 ondergaat de wereld een technische revolutie en klanten ...
01 March 2019
Welk Crispy Chick'n type ben jij? Ben je altijd vroeg uit de veren en ga je met de kippen op stok? O...
01 February 2019
Overal ter wereld vieren mensen Carnaval. Soms uitbundig en pittig, zoals in Rio De Janeiro. En soms...
14 December 2018
Wees er als de kippen bij Op de Horecabeurs 2018 hebben we de Crispy Chick’n officieel voorgest...