Nieuws

19 december 2017
Populaire frituursnack in een nieuw, heerlijk gerookt jasje
Tom Waes en Koen Wauters zullen het volmondig beamen: de Sito®Gold is, samen met mayonaise en een puntzak boordevol knapperige frietjes, Belgisch…
27 oktober 2017
En verhoog je omzet in 5 stappen
Je kan je klanten opdelen in verschillende types. Ze kopen andere producten, voor andere redenen, op andere momenten en tijdstippen. Als je weet wie…
25 oktober 2017
Durf de sprong te wagen en voel het positieve effect!
Bestel jij soms eten online? Millennials, dat zijn mensen tot 35, doen dat regelmatig. Daar vinden ze een groot aanbod pizza, kebab of sushi. Maar…
25 oktober 2017
Met het Frites Atelier in Antwerpen, mag nu ook sterrenchef Sergio Herman zich friturist noemen. ‘Een interessante trend waarvan frituristen heel wat…
25 oktober 2017
Ook in de voeding zijn er modeverschijnselen. En die van de fast casual restaurants is er zo eentje. Fast casual restaurants zijn restaurants in het…
25 oktober 2017
Zo bedien je ook je digitale klanten
Chatten, Twitteren, Whatsappen en filmpjes bekijken op de smartphone, het hoort er allemaal bij. Ook om eten te bestellen lijkt onze mobiele telefoon…