Breng je zaak op smaak

5 redenen om meer pit te steken in jouw communicatie:

  1. Verhoogde omzet
  2. Professionele en hedendaagse uitstraling
  3. Beter geïnformeerde klanten
  4. De leuke Mora-communicatie automatisch op je scherm
  5. je eigen info eenvoudig toe te voegen

Toonbankdisplays:

Kleine display, grote impact

Trek meteen de aandacht van je klanten op de plaats waar ze beslissen, dankzij de digitale toonbankdisplays! Alle communicatie verschijnt automatisch op het scherm via kant-en-klare of gepersonaliseerde templates. Resultaat: je omzet stijgt recht evenredig met de aandacht.

Digitaal promoscherm

Digitaal toprecept

Breng je menukaart tot leven, zet je snack van de week in de kijker of promoot je huisgemaakte gerechten met een leuke animatie. Met de digitale affichage van Mora krijgt de communicatie in je zaak een haarscherpe make-over.

Geen computerwonder? Geen probleem!

De leuke Mora filmpjes verschijnen automatisch op je scherm. Hiervoor hoef je helemaal niets te doen! Je eigen informatie kan je eenvoudig aansturen via een speciaal ontwikkelde website. Bovendien is bij de start een persoonlijke uitleg voorzien en kan je steeds rekenen op telefonische én online ondersteuning.

Trendy klikkaders voor je prijslijsten

Het klikt met je klanten

Vind je digitale schermen als prijslijst te duur of te complex? Dan vind je bij Mora een goedkoper én kwaliteitsvol alternatief. Met de aluminium klikkaders toon je je assortiment en prijslijsten op een trendy en heel flexibele manier. Meer nog: Mora bezorgt het kant-en-klare of gepersonaliseerde drukwerk in geen tijd in je zaak.

Pick & Mix erop los!

Wil je graag je assortiment én promoties tegelijk tonen? Combineer dan de klikkaders met de digitale schermen op hetzelfde ophangsysteem. Of wil je graag grote digitale schermen in combinatie met een toonbankdisplay? Geen probleem. Je stuurt beide schermen gewoon apart aan via hetzelfde systeem!

Interesse in één van deze tools? Vraag meer info, prijzen en beursaanbiedingen aan jouw Mora-vertegenwoordiger.